top of page
datafy_logo.jpeg

datafy

Servei business intelligence

Recollida d’informació per saber quines son les vostres necessitats. Perquè asseure’ns i parlant-ne és la millor manera d’entendre’ns ràpidament.

Extracció i convergència de diverses fonts de dades, ens immergint tant fent aquesta tasca que trèiem informació de fins i tot sota les pedres.

Anàlisi acurat de les dades per saber de quina informació disposem i per poder-la tractar de la millor manera per tal d’aconseguir la major quantitat i qualitat de dades possibles.

Creació de la vostra aplicació BI amb tots els elements necessaris per a poder prendre decisions conscients i encertades:

  • Importació i càlculs automàtics de les dades automàticament.

  • Ens agrada que els usuaris tingueu una gran llibertat de fer i decidir, per això creem un generador de vistes automàtic on es permet guardar els filtres i camps escollits per vosaltres mateixos, sense necessitat de la nostra intervenció.

  • Aplicació multiusuari, perquè no tots necessiteu el mateix.

Per a que les nostres aplicacions siguin potents les vinculem amb:

  • Quadres de comandament i dashboards amb Power Bi.

  • Creació automàtica a petició de l’usuari de fulles d’Excel amb exportació i actualització de dades automàtica en l’obertura.

  • SQL Server pel tractament d’un gran volum de dades, sempre que les característiques del client ens ho permeten, hi fem la gran majoria de càlculs de les dades, per la seva velocitat de processar i enviar informació.

I com a garantia de qualitat i compromís:

Us informarem del termini màxim de lliurament en el l'acceptació del pressupost. I si no el complim a causa nostre, us fem un 10% de descompte en l’import del pressupost.

 

Ens fem responsables de les nostres aplicacions, i per això garantim la correcció d'errors que puguin sorgir degut a una errada en la programació i/o implementació d’aquestes.

Sempre fem la formació necessària presencial o bé virtual, sense cap cost addicional, per a que pugueu  fer l’ús més adequat de les nostres aplicacions i en pugueu treure el màxim profit possible.

Les nostres aplicacions no necessiten de cap contracte de manteniment, però sí que oferim de manera opcional, l’opció de servei evolutiu, perquè volem que tinguin una llarga vida. Amb aquest servei us garantim:

L’evolució necessària per a mantenir la compatibilitat amb els sistemes d'actualitat.

Totes les millores i canvis a la vostra demanda dels mòduls adquirits.

Descompte especial del 15% en hores d’anàlisi i programació per a nous mòduls i/o aplicacions.

Tot i així, sabem que agafar confiança costa, per això durant aquest mes oferim la recollida de les necessitats, extracció i anàlisi gratuït, perquè estem convençuts que ens entendrem!

I per últim, estem tan segurs de les nostres aplicacions i dels nostres serveis, que us donem 15 dies de prova a partir de la seva implementació.

 

I ara que no us frena res, feu un clic!

bottom of page